Het is niet de dood dat je moet vrezen maar wel hetgene daarna komt. Wordt “The

Jowood weet ons meet te delen dat Archangel, dat in oktober in de winkels wordt verwacht verscheept is.

Het verhaal:

Op een winteravond, langs een smalle bergweg ergens in Europa, rijdt Michael Travinsky naar huis. Op de radio speelden ze wat aangename muziek. Hij was moe, zijn …


Jowood weet ons meet te delen dat Archangel, dat in oktober in de winkels wordt verwacht verscheept is.

Het verhaal:

Op een winteravond, langs een smalle bergweg ergens in Europa, rijdt Michael Travinsky naar huis. Op de radio speelden ze wat aangename muziek. Hij was moe, zijn …

handen reden met de auto maar met zijn gedachten was hij al thuis, bij zijn vrouw Valerie, waar hij zijn jas uitdeed en zich neerzet om te eten. Hij zag de sneeuwvlokken neervallen voor de lichtstralen van zijn auto… de weg was leeg en alles was stil… hij glijdt weg in zijn gedachten…

Opeens flitst er een scherp licht door zijn hersenen waardoor hij vanzelf op de remmen gaat staan, maar het was al te laat… Op dat moment zag hij het metaal van zijn auto schuren en een flits gemixt met het beeld van Valerie die koffie schenkt…

De oude man met een baseballpet op zijn hoofd, sprong van zijn truck, struikelt bijna op de gladde met sneeuwbedekte asfalt. Een vlek bloed op zijn voorhoofd verstoorde zijn zicht. Hij veegde het van zijn gezicht af, ging met zijn handen naar zijn hoofd en begon te vloeken. Zijn truck was tegen de wagen gebotst die van de tegengestelde richting kwam. Nadat hij van de eerste shock was bekomen liep de oude man naar het wrak van de andere auto toe en inspecteerde het levenloze lichaam dat tegen het stuur van de auto leunde. Na enkele seconden wist hij zeker dat de man dood was, of tenminste het lijkte erop. De oude man mompelde: “ja, dit lijk is juist wat ik nodig heb”, en begon voorzichtig en stilletjes het lichaam van het wrak weg te slepen.

Een kleine kamer met een muffe, en nog een andere stank. Bovenaan de kamer was er een klein venstertje bedekt met enkele planken, waardoor je troebele schaduwen kon zien van vogels die op het dak zaten. Een van hen, verschrikt door iets, steeg op en maakte een kleine cirkel en kwam stilletjesaan terug naar beneden. Zijn schaduw, vergroot door het licht van boven, bedekte stilletjesaan het lichaam dat op de grond ligt. De vogel landde naast het lichaam en begon te knabbelen aan het niet bewende hand. Plotseling schrok het door een plotse beweging… de man deed zijn ogen open, keek een beetje rond zonder zijn hoofd te heffen en, na een tijdje, stond hij op, hij kon zijn schrik en pijn amper overwinnen.

Archangel is het third person game (met first person view optie) zoals andere role-playing en actiegames. De gamer zal kunnen kiezen tussen 2 soorten karakters en verschillende gezichten, een meer dan deftig hoofdpersonage en verschillende andere figuren, die niet passief zijn, maar actief met het spel meedoen. Vervolgens is er ook de mutatie van het hoofdpersonage in een �ARCHANGEL’ die zichtbaar zal worden gemaakt op zijn lichaam in de verschillende fasen van et spel. Om saaie vervolgen te verkomen zijn de missies zeer gevarieerd zo zal het spel niet alleen gericht zijn op de gevechten maar zal de gamer constant op zijn hoede moeten zijn en oppassen voor sabotage.

De actie van ARCHANGEL spelt zich af in 3 verschillende tijden, verschillende locaties en de gamer zal een keuze hebben tussen verschillende wapens volgen de settings. Het spel is de mix van een oude legende met hoogtechnologische realiteit.

ARCHANGEL is gemaakt met een krachtige engine dat speciaal gemaakt werd voor dit spel. Hierdoor zijn de maps van het spel zowel binnen als buiten uiterst gedetailleerd. Goede moeilijke gameplay met adventue en gevechten…voor vele uren gamefun!

Features: Het verhaal situeert zich ergens tussen science fiction en fantasy wat een unieke wereld creëert met nieuwe conflicten en nieuwe karakters. Het ontwikkelen van het karakter hangt af van het verhaal. De gamer kan kiezen tussen 2 veschillende types van karakters: ghosts en warriorsHet verhaal spelt zich af op drie verschillende plaatsen; Old age, Futuristisch Berlijn, city of evil(combinatie van de twee vorigen)… echte plaatsen met nooit geziene landschappen en interessante architectuurOok de karakters die niet bestuurt worden door de gamer zijn actief. Het geweld in het spel is geminimaliseerd. De gamer wordt niet beloond om zomaar te doden maar wel volgens zijn intelligent gedragAdvanced graphics engine geoptimaliseerd voor de laatste generatie van schermkaartenAlle goede elementen van een rpg komen in dit spel voor: ontwikkelen van het karakter, verkenning van het gebied, denkende NPC en monsters. Dit nog een gecombineerd met actie: goed uitgewerkte gevechten, veel verschillende vijanden, wapen en grootse speciale effecten.

Release:Q3 / 2002

Bron: Duga.beAuteur: Paul Lievers

Comments are closed.