Activision stuurt Blade II wereldwijd erop uit om vanmpieren uit te roeien.

Vampierenjagers kunnen de wereld bevrijden van de ondoden met Activision, Inc.’s (Nasdaq: ATVI) Bladeв„ўII voor de PlayStationВ®2 en de Xboxв„ў. Blade II, gebaseerd op de populaire Marvel Comics’ zwaardvechtende superheld – die door Wesley Snipes gestalte werd gegeven in twee succesvolle films van New …

Vampierenjagers kunnen de wereld bevrijden van de ondoden met Activision, Inc.’s (Nasdaq: ATVI) Bladeв„ўII voor de PlayStationВ®2 en de Xboxв„ў. Blade II, gebaseerd op de populaire Marvel Comics’ zwaardvechtende superheld – die door Wesley Snipes gestalte werd gegeven in twee succesvolle films van New … Vampierenjagers kunnen de wereld bevrijden van de ondoden met Activision, Inc.’s (Nasdaq: ATVI) Bladeв„ўII voor de PlayStationВ®2 en de Xboxв„ў. Blade II, gebaseerd op de populaire Marvel Comics’ zwaardvechtende superheld – die door Wesley Snipes gestalte werd gegeven in twee succesvolle films van New Line Cinema – , kent een 360 vechtsysteem, spectaculaire martial arts moves, speciale wapens en bijbehorende aanvallen zodat spelers hun vijanden met allemaal nieuwe vechtbewegingen en acties kunnen uitroeien. Het spel is nu beschikbaar in winkels in het hele land en kent een 15+ Elspa rating.

“Blade II is het enige spel dat spelers in staat stelt in de huid te kruipen van Marvel’s take-no-prisoners vampierenslachter,” aldus Larry Goldberg, executive vice president, Activision Worldwide Studios. “Blade’s arsenaal wapen en over-the-top moves geven spelers de mogelijkheid zich een weg door de vampieren onderwereld te vechten om Duivelse krachten een halt toe te roepen, voordat meer levens op het spel komen te staan.”

Blade II is ontwikkeld door het in Engeland gesitueerde Mucky Foot Productions en daagt spelers uit om maximaal gebruik te maken van Blade’s speciale vaardigheden, wapens en martial arts moves om uiteindelijk het plan om een heel nieuw ras van supervampieren te creГ«ren met alle middelen te dwarsbomen. Spelers beschikken over enorme krachten zoals Shield, Sword en Strength waarmee ze niet meer te stoppen zijn in de reeks keiharde knokpartijen. Het revolutionaire 360 multidirectionele vechtsysteem stelt spelers in staat om de bloedzuigende vijanden uit alle hoeken tegelijkertijd te bevechten.

Spelers moeten zich daarnaast bekwamen in het vechten met Blade’s titanium zilveringelegde zwaard, pistolen, granaten en messcherpe boemerang werpsterren om vijanden uit te schakelen en ze bruut te ontdoen van ledematen. Waanzinnige visuele effecten tillen de onovertrefbare opwinding van Blade II naar een hoger plan.

Blade II fans kunnen concept art, screenshots, filmpjes en nog veel meer fraais terugvinden op www.blade2game.com.

Bron: Duga.be
Auteur: Paul Lievers